söndag 23 september 2007

The Santa ClausE

Igår kände jag för att se en julfilm så vi fyndade Walt Disneys film "Nu är det jul igen" med Tim Allen i huvudrollen. Filmen brukar visas på TV i december och är så där mysig som jag tycker att julfilmer ska vara. Om du är en av de få som inte har sett den läs nedan. Jag ska nog beställa hem Nu är det jul igen 2 och den tredje delen som ännu inte har kommit ut på DVD.


När jultomten ramlar ner från Scott Calvins tak och sen inte kan göra sitt jobb blir det upptakten till ett otroligt äventyr [...] Nordpolens allra bäst bevarade hemligheter avslöjas i den här varma och uppslupna Disney-komedin! Nu kan du njuta av julens magi när du vill uner året!


8 kommentarer:

Tomteflickan sa...

Jag har också julbogg! Måste säga att jag föredrar Jenny Nyström inspirerade tomtar framför amerikanska..

Thulan sa...

Hej! Kikar in lite, alltid kul att läsa i fler julbloggar så man får ännu mer inspiration. Kommer kika in här ofta :-) Är det okej att jag länkar till dig? Ha en bra kväll!

Tomtemor sa...

Tomteflickan: Så kul! Jag ska kika in till dig nu. Ja, den svenska tomten är jättemysig och mer personlig på något sätt.

Thulan: Du är välkommen när du vill, jag kikar in hos dig varje vecka ;-) Självklart får du länka till mig, jag har redan länkat till dig!

Maja sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Maja sa...

hej! jag läser din julblogg varje dag, och undrar om jag får länka? :)

Tomtemor sa...

Maja: Så kul att du läser min blogg, jag ska in och läsa din nu. Självklart får du länka!

Hanneles jul sa...

Kul med jul :)

Tomtemor sa...

Hannele: Julen är det bästa!