onsdag 10 oktober 2007

Blossa + Amelia Jul

Jag läste hos Tomtens dotter att Blossa som varje år släpper en spännande smak på glöggen har släppt smaken för 2007. Smaken som gäller för i år är alltså havtorn och kanel och ska lanseras det 16:e november. Förra året var Blossa06 slut överallt när jag skulle handla så i år ska jag till Systemet i tid. Jag tycker att det är mysigt att Blossa varje år släpper en unik smak på glöggen, det är som en tradition att varje år undra vad Blossa ska hitta på inför julen. Något annat som jag ser fram emot varje år är tidningen Amelia Jul, detta år kommer tidningen ut den 30:e oktober.

4 kommentarer:

Sofie sa...

Å, jag längtar! Både efter att prova glöggen (kul oxå att man kunde köpa småflaskor av de tidigare årgångarna) och till Amelia jul! Fin sida du har! Kram, S

Tomtemor sa...

Sofie: Jaaa, jag ska beställa småflaskorna också för att förra året tog Blossa06 slut på 2 veckor så den har jag inte smakat. Igår köpte jag Allers Julmagasin och den är inte alls "tantig" som jag trodde att den skulle vara. Istället fanns det tips på en massa saker man kan göra själv.

Tomteflickan sa...

Jag har inte funnit Amelia Jul i tidningsbutikerna :-(

Tomtemor sa...

Tomteflickan: Tidningen kommer ut i butikerna den 30:e oktober ;-)