söndag 14 juni 2009

6 månader kvar till julafton...

... men det är ännu närmare till första advent som i år infaller i november. Detta betyder att julen kommer tidigare i år, närmare bestämt söndagen den 29 november. Trogna läsare har säkert hört detta tidigare men det tål att upprepas. Jag tycker att det är jätteviktigt att fokus inte ska ligga på julafton utan på den underbara tiden före. Om man fokuserar på den 24 december tycker jag att det känns som att julen tar slut alldeles för snabbt.


Ett tips är att hålla utkik i affärerna under midsommarrean och hitta lite julklappar redan nu. Förhoppningsvis blir det då inte så dyrt i vinter.


Nu återgår vi till att njuta av sommaren!4 kommentarer:

Cecilia sa...

Haha, vad förvånad jag blev när jag upptäckte att en av mina bevakade julbloggar uppdaterats! Jag trodde inte att det skulle hända förrän om ett halvår ... Eller ja, mindre än ett halvår då, för jag håller med dig, julen börjar inte på julafton!

Anki sa...

Min första tanke var god vad härligt att det snart är jul igen. Fast vid närmare eftertanke är jag riktigt nöjd över sommaren som är här först..:)

Tomtemor sa...

Jag var bara tvungen... Nu är vi halvvägs till nästa jul! Det är dock viktigt att leva i nuet och njuta av alla årstider. Vi hörs igen någon gång i höst!

/Tomtemor

Tina sa...

Ja, tänk så mysigt! Snart är det jul igen...Roligt att du är inne o och skriver. Har planerat att ha en liten mysig jul-(i) eftermiddag nästa fredag den 24:e..lite gott fika för juliga vänner...