söndag 30 augusti 2009

13 veckor kvar till första advent!

Jag är redan sugen på att börja julblogga men det är lite tidigt, eller? Jag tror att jag ska blogga varje söndag från och med nu och börja "på riktigt" när hösten verkligen är här. Vi får se hur länge jag orkar håll a tillbaka alla julkänslorna som har börjat bubbla upp inom mig.


Något som jag har tänkt mycket på är att det är konstigt att en julälskare som jag aldrig har varit i Köpenhamn på Tivolis julmarknad. I år öppnar det fredagen den 20 november vilket är veckan före första advent. Jag kan tycka att det är ett perfekt sätt att tjuvstarta julen och på så sätt förlänga jultiden en vecka. Julmarknaden är öppen kl 11-22 fram till den 30 december. Någon av er läsare som har varit där? Vad tyckte ni?

10 kommentarer:

Anki sa...

Jag längtar redan till julen så skall bli riktigt skoj att börja se dina uppdateringar på söndagarna framöver. 13 veckor kommer ju garanterat gå jättefort så snart snart snart får vi börja julpynta igen..*ler*

Jag har tyvärr aldrig varit på Köpenhamns julmarknad men någon gång skall jag allt försöka ta mig dit..:)

Hanneles jul sa...

Göteborg och Liseberg är ju bäst :)

Maries Pysselblogg sa...

Jag har också velat åka till Köpenhamn i många år på julmarknad men det har inte blivit av. Men jag har hört mycket positivt om det. Vet dock inte hur den svenska kronan står sig nu..

Madelene Nattfrost sa...

Japp, det är det Trettonde Advent idag, tänd ett ljus. ;)

Tomtemor sa...

Anki: Hoppas att du kommer iväg till Köpenhamn, jag vill dit i år! Kul att du hänger med söndagarna nu fram till jul.

Hej Hannele! Ja, Göteborg är en härlig stad!

Marie: Det är trist att den svenska kronan är svag i förhållande till den danska, men skillnaden är mindre nu jämfört med tidigare i år.

Hahaha Madelelene!!! Trettonde advent, den var bra!

Cecilia sa...

Det har jag också funderat över ... Varför jag aldrig varit där alltså. Det vore fantastiskt att gå på julmarknad på Tivoli ....

Sigrid sa...

Jag har varit där två gånger, men nu var det ett par år sen! Det är riktigt mysigt att gå runt där, nåt jag rekomenderar starkt för oss julälskare! Mysig blogg, kommer följas fram till jul!

Tomtemor sa...

Så mysig blogg du har Cecilia! Hoppas att du kommer iväg till Tivoli i år...

Så kul att du hänger med här i Bloggen Sigrid!

Pauline sa...

Jag har varit där runt på julen de två senaste åren! För förra året var magiskt med snö, och ljusen och allt är verkligen vackra. Däremot förra året fanns det ingen snö, var inte lika mycket julstämning. Fick ändå en underbar upplevelse - blev nämligen ihop med min pojkvän då! :) Ha det bra!

Tomtemor sa...

Så mysigt Pauline!