torsdag 3 december 2009

Njut av julen

Jag har inte skrivit ett inlägg på ett bra tag. Detta på grund av att jag har gjort en massa annat julmysigt. Jag tänkte skriva lite om höjdpunkterna. Vi pyntade hemma hos oss lördagen före första advent. Det var fullt hus här hemma och alla hjälpte till! Alla sprang runt och letade efter platser där julpyntet kunde vara på. Vi tar fram allt utom granen till första advent, så alla tomtar skulle få plats bland dukar, ljus och julstjärnor. Det tog en hel lördag och det gick inte alls smidigt till men kul hade vi. Vi avslutade med att äta ett gemensamt "minijulbord", det vill säga köpta köttbullar och prinskorvar eftersom det var snabblagat. Dagen efter var det första advent och det var jättemysigt att tända alla lampor och det första ljuset så klart! På den sena eftermiddagen åkte min man och jag in till stan och tittade på julskyltningen eftersom det även var Skyltsöndag. Det är så mysigt att höra julmusik överallt och känna doften av brända mandlar mitt i centrum. Vi köpte julklappar och fikade. Vi har spenderat många kvällar hemma framför julfilm på tv och även mycket spel i köket med julmusik i bakgrunden. Vad har ni hittat på? Jag hoppas att ni också har hunnit njuta av julen som jag har!

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Vi har också julpyntat men väntar med granen. Gjort massor av blomarrangemang med jultouch.

Lillsnörpa sa...

Finns det något som slår doften av brända mandlar i juletid :) Julen är fantastisk! Jag har fixat klart ett tåg som kommer tuffa runt under granen i jul. Kika gärna in och titta på det! Ha det fint! /Lillsnörpa

Mia sa...

förstår om du inte vill "avvika" från ditt riktiga liv utanför bloggen. Men verkligen snälla, kan du inte skriva lite fler inlägg lite oftare? älskar verkligen din blogg!
juligakramar.

pysseltanten sa...

Ååh så mysigt det lät...=)))
Här pyntas o pysslas det mest varje dag nu...
Denna tiden fram till jul är nästan den bästa...
Kraamizar Git

Karin sa...

Hej!

Du har väl inte missat Bagerskans julkalender fylld med tävlingar, recept och pyssel!

Sista chansen att delta i pepparkakshustävlingen!

www.bagerskan.se

Kram Karin