lördag 26 september 2009

Jultidningar 2009Varje år köper jag tre jultidningar. Jag köper Allers Julmagasin. Amelia Jul samt Drömhem och Trädgårds julutgåva. I år kommer Allers Julmagasin den 13 oktober och ska kosta 29 kronor. Amelia Jul kommer den 5 november men jag vet inte när Drömhem och Trädgårds julversion kommer ut. Förra året blev jag besiken på alla tre tidningar men jag tror att de får en ny chans i år. Jag har läst i andra bloggar om att tidningen Lantliv har en bra julversion, någon som vet något om den?

9 kommentarer:

Cecilia sa...

Lantlivs julnummer är underbart! 2008 var en perfekt blandning av hemma-reportage, pyssel och köptips. Men allt är ju i en viss stil, såklart, de andra tidningarna är kanske mer "allmänna"?

Anna sa...

Lantliv har varit den bästa tidningen med julinspiration senaste åren. Tycker att du ska pröva den !

Julhuset sa...

Om jag gillar den lantliga och vita stilen är lantliv toppen.

Dorpan sa...

håller med julhuset... gillar man vitt så är den perfekt. själv gillar jag mustiga färger och blanda gammal stil m orientalisk ja o allt annat haha

Madde sa...

Det kommer ett julnummer av Gods och Gårdar i år. De har inte haft det innan så de tycker jag är spännande =)

Mer av allt sa...

Tack för tipset om alla jultidningar! Jag köper alla jag hittar varje år. Lantliv brukar vara jättebra - speciellt 2007 som jag brukar plocka fram varje år efter för att göra några recept. Kramar från mig

Emelie sa...

Underbar blogg du har! Kul att det är någon som fortsätter efter jul.. och faktiskt håller på hela vägen till nästa jul! Har du några tips på böcker som innehåller den där mysiga julstämningen?

JULBLOGGEN sa...

Tjena! Jag lade till din blogg bland mina länkar.. Hoppas det är ok!

Tomtemor sa...

Då ska jag absolut köpa Lantliv i år. Gods och Gårdar lät också intressant.

Tack Emelie! Men jag måste erkänna att jag brukar sluta blogga efter julafton men sen så brukar jag sätta igång till sensommaren igen! Jag har faktiskt inget bra tips på en mysig bok men jag ska fråga mina läsare.

Julbloggen: Det går jättebra att länka till mig!