söndag 25 september 2011

Tomtemors julgodis 2011

Tänk att det endast är nio veckor kvar till första advent! Förra veckan satte jag mig ner med min lilla planerigsbok och skrev en lista på vem vi ska köpa julklappar till i år. Det blir åtta härliga personer och det känns lagom. Om vi ska tänka ekonomiskt hade det varit bra att handla till tre personer i oktober, tre andra personer i november och då har vi i december bara två personer att handla till!

Denna vecka har jag skrivit en lista på vilket julgodis jag vill göra i år. Det blir inga överraskningar men det klassiska är det godaste!

3. Knäck
4. Smörkola
5. Chokladprickar

Här i inlägget länkar jag till mina Rocky Road- och chokladtryffelrecept. De övriga tre recepten kommer i separata inlägg.

2 kommentarer:

TinaGustafsson.com sa...

Som du kanske ha sett så har min julblogg (Tina´s Jul) flyttat till www.tinagustafsson.com och jag har länkat till din blogg på denna sida http://tinagustafsson.com/julbloggar-som-ger-massor-av-julfeeling/

Känner du för att länka tillbaka så får du gärna göra det :-)

För att vara säker på att inte missa något jag skriver om julen så kan du Gilla denna sida http://www.facebook.com/#!/pages/TinaGustafssoncom/192531110782439?sk=app_206747196050374

Det skall bli så mysigt att börja läsa alla julbloggar igen, det har jag längtat efter i några veckor nu!

Ha det bra så hörs vi bland alla julinlägg :-)

Tomtemor sa...

Hej Tina, självklart länkar jag till dig!