lördag 24 oktober 2009

Årets julfrimärken 2009

Den 19 november släpps årets julfrimärken. Inrikes föreställer frimärkena inslagna julklappar med fyra olika motiv. Jag hittade tyvärr inga bilder men det kan inte bli fel med julklappar. Utrikes föreställer frimärkena djur i vinterdräkt och det kan också bli bra om det är i snölandskap. Skickar ni, kära läsare, traditionella julkort fortfarande? Eller är det vanligare med e-kort numera? Jag skickar aldrig och får aldrig vanliga brev men just under julen skickar jag alltid julkort. Hur gör ni?


******************************************

(30/10 Update: Jag hittade bilder idag!)7 kommentarer:

Sanna sa...

Jag skickar alltid "vanliga" julkort men sen kan det väl hända att man skickar något ekort också. Det känns juligare när man har en liten bunt med julkort :)

En riktig jul sa...

Jag skickar också vanliga julkort! Tycker det är tråkigt med kort över internet. Sen skickar jag nog inte vanliga brev så ofta i vanliga fall, men visst är det nåt speciellt med att få brev på posten :)

Tina´s Jul sa...

Vi skickar varje jul vanliga julkort till ungefär 30 när och kära.

Jag skickar även vanliga julkort till alla mina samarbetspartner från mitt företag.

Det är jätteroligt att få "riktig" post en gång per år bland alla räkningar.

Maries Julstuga sa...

Jag skickar riktiga julkort, det blir både scrappade kort och foton på barnen.

Ellinor sa...

Vanligtvis skickar jag aldrig riktiga brev längre, men kring jul är det obligatoriskt med fysiska julkort, oftast med motiv av favoritkonstnären Jenny Nyström.

Jultider sa...

Tyvärr så skickar vi inte så mkt julkort längre och får aldrig några. Mer än 2 från sambons jobb typ.

Förra året så skickade vi dock några julkort som barnen hade gjort till mor o farföräldrar osv, jag vill ju att barnen skall ha det som tradition. Så iår skickar vi nog några med. Vem vet, om ett par år kanske vi får några tillbaks.

Tomtemor sa...

Sanna: Jag håller med dig helt och hållet! Jag brukar också skicka några e-kort till människor jag vill skicka till men som inte är mig så jättenära.

En riktig jul: Ja, det är jättemysigt att skicka och få julkort.

Tina's jul: Så många julkort du skickar! Hoppas att du får tillbaka också =)

Maries julstuga: Ska du visa scrappade kort i din blogg? Jag vill jättegärna göra egna men jag är inte alls duktig på det.

Ellinor: Ja de är så fina.

Jultider: Jag hoppas att ni får julkort tillbaka! Jag skickar alltid många fler än vad jag får tillbaka.