torsdag 12 november 2009

Årets Julklapp 2009

Är en spikmatta! Vad tycker vi?

11 kommentarer:

Anki sa...

Jag älskar att ligga på spikmatta så på det sättet tror jag på det. Dock känns det som att så många redan har den så jag tror inte det kommer bli årets julklapp...

Anonym sa...

Hej! Vilken mysig julblogg. Jag undrar om jag får använda din fina Luciabild som är från förra året. Den med Lucia, stjärngossar m.m. Jag gör en hemsidan till en skola och tycker bilden är så söt.

Mvh
Christine

Julflickan sa...

Jag är inte ett dugg förvånad över att den blev årets julklapp.. men jag kommer nog varken önska mig eller ge bort någon i julklapp.

En riktig jul sa...

Hemskt! Jag tror inte på spikmattan! Men så har jag aldrig testat heller ;) Kanske får man inte ha en åsikt då :P

Ulrika sa...

Okej, lite otippat men det är ju hälsa som gäller nuförtiden. Har själv en spikmatta och tycker den är jättebra, men om det är för spikarna eller det är för att man faktiskt tar sig tid att vila en stund det vet jag inte...kul att det inte blev så mansbetonad årets julklapp i år, annars har det varit mycket elektronik på sistone, plattv, gps..

Jul i laloland sa...

fan va tråkigt tänker jag. Spikar i all ära, men nä. En fluga som allt annat när det gäller "årets". Jag kommer inte önska mig eller ge bort någon. Dock vittnar ju majoriteten om att de funkar så de är säkert bra. Precis som Ulrika gillar jag att mansdomineringen på julklappen för året suddats ut.

Cecilia sa...

Riktigt trist. De som vill ha en spikmatta har det nog redan, jag själv skulle bli rätt besviken om jag fick en. En riktigt opersonlig julklapp! Dessutom är det ju så mycket snack nu om att den här spikmattan som är populär i Sverige skulle vara en "stöld" ... Hm, lite sådär alltså.

Julstökaren sa...

Spikmattan är underbar men jag tror inte på att ge den i julklapp såvida inte personen själv har önskat den.

Som skåning har jag alltid snö på min önskelista. Och någon gång borde min önskan bli uppfylld!

Är det ok att jag länkar till din blogg?

Myownhome sa...

Jag prövade att ligga på spikmatta första gången idag och jäklar vad ont det gjorde!! Jag klarade inte många minuter.. Men de säger ju att man ska vänja sig.. Jag tror i alla fall inte att jag kommer att ge bort någon spikmatta i julklapp.

Fin blogg du har. :)

Tomtemor sa...

Anki: Ja, vi får se...

Anonym/Christine: Tack! Självklart får du använda bilden.

Ulrika: Du har rätt i att det har varit mansdominerat tidigare, det har inte jag tänkt på.

Cecilia: Jag har nog missat det här med stöld. Å andra sidan kan jag tänka mig att det är en "väst-version" av något som säkert har funnits i öst längre än vad vi har.

Julstökaren: Du får jättegärna länka till mig!

Myownhome: Tack snälla!

Fnissi sa...

Jag älskar min spikmatta! Använder den varje kväll och har blivit mycket bättre i rygg och nacke. Men jag tror att många redan har den...

Fin blogg! TACK!