söndag 8 november 2009

Årets spel

Bild: www.sydsvenskan.se 8/11-09


Mina syskon och jag har varje år fått ett spel i julklapp av mina föräldrar så att vi alla kan ha kul på julafton. Detta har pågått från att vi var små barn och detta fortsätter än idag fast vi alla är vuxna människor. I år tänkte jag köpa ett spel till oss alla och jag behöver tips! I vår familj har vi i nuläget inga småbarn utan det är vuxna och tonåringar som ska spela. Jag läste om Helt Hysteriskt och tyckte att det spelet verkar vara kul. Någon som har spelat det? Vad tyckte ni i så fall? Kan ni inte tipsa mig om spel?


Årets spel blev Ubongo som visade sig vara ett sex år gammalt spel som då hette Pyramidens portar. Ups! Läs mer här. Är det spelet roligt?

6 kommentarer:

Ellinors julblogg sa...

Jag har inte spelat Ubongo någon gång så jag kan inte säga om det är kul eller inte. Däremot har jag två tips på riktigt roliga sällskapsspel som vi brukar spela när jag är hos min moster.

Med andra ord. Man plockar ord/namn/platser, etc. ur en påse och ska försöka förklara så många ord som möjligt på 30 sekunder.

Med vilda gester. Här plockar man också ord ur en påse och ska förklara dessa genom charader. Även här på 30 sekunder.

Tomtemor sa...

Tack för tipsen!

Ulrika sa...

Jobbat på BR Leksaker och vi hade X antal av pyramidens portar kvar på lagret i åratal, vet inte om det är bra, men svårsålt var det!

Anonym sa...

Rekommenderar Med andra ord, vi skrattar en hel del varje gång.

Elin - Julbloggen sa...

familjespel är ett måste på julafton!! :)

Tomtemor sa...

Tack för alla tips!