onsdag 4 november 2009

Snö

Idag kom denna vinterns första snöflinga till oss. Det snöade jättelite men det var jättemysigt ändå. Vi tände ljus inomhus och drack julte. Vad har ni gjort idag?7 kommentarer:

Lina sa...

Det snöade lite här också, eller det snöar faktiskt fortfarande! :) Men enligt väderleksrapporten ska snöfallet öka under natten, så imorgon kanske vi vaknar upp till en vit värld <3 Jag har varit i skolan och haft körlektion - och teori.

Ellinors julblogg sa...

Det har snöat lite hos mig också, eller snarare dugg i snöform så inget stannade kvar. Men jag var ändå överlycklig. Förhoppningsvis kommer det ordentligt med snö riktigt snart.

Idag har jag satt igång min julblogg och varit i skolan (Matte C och Engelska C Cambridge).

Jul i laloland sa...

Kollat på snöovädret och lyssnat på julsånger!!!
Underbart =)

Anonym sa...

Det snöar lite här i Karlstad nu, men det är små flingor, men enligt väderkanalen.se skall det bli mer snö framåt eftermiddagen. Åh vad jag hoppas att det kommer mer snö och som gör backen vit, just nu smälter det nästan på en gång!:(

Tomtemor sa...

Är snön kvar Lina?

Ellinor: Hoppas att vi inte behöver vänta länge till nästa snöfall.

Jul i Laloland: Så mysigt att ni har fått mycket snö, hoppas att det bara faller perfekt mängd så att det inte blir ett oväder!

Anonym: Hoppas att det kom mycket snö!

Anonym sa...

Hej Tomtemor! Joo det kom endel snö, men i perioder. Ibland kom det jättemycket snö och ibland nästan ingenting. Nu är det miniatyr flingor som faller, säkerligen endel regn också!:( Men det är lite vitt på ena gräsmattan, taken och bilarna, än så länge!:) Men det är första snön som faller i Karlstad, och plus grader, så snön lär väl försvinna!:( Nu väntar jag på minusgrader och snö, så att snön kan stanna kvar!=)

Tomtemor sa...

Så mysigt det lät Anonym! Här hos oss kom det bara lite snöflingor. Det la sig inte alls...