söndag 26 september 2010

Harrods i London!

I november tar jag mitt pick och pack och åker på en weekendresa till London! Nummer ett är självklart att åka till Harrods och titta på deras underbara julskyltning. De brukar vara duktiga på att ta fram sina julsaker i god tid före december. Jag läste precis också att man inte ska missa julskyltningen på varuhusen Fortnum & Mason och Selfridges. Har ni läsare något tips på vad jag mer ska hitta på i London? Det enda jag egentligen vill göra är att gå runt i kylan och titta på alla julljus, fika när det blir för kallt och därefter gå in i varuhusen och fortsätta titta på julpyntet! Julen 2010 kommer att bli underbar!

9 kommentarer:

Stockholmsjul sa...

Åh vad avis jag blir nu! Jag vill också till London! :)
Jag skulle föreslå att du går på någon jul marknad. Om de finns någon vid den tidpunkten,dom ska tydligen vara jätte mysiga har jag hört! :)

julbloggen sa...

jag är avis!!

Thing sa...

Jeg har nettopp kommet hjem fra London.
Helt fantastisk å være på Harrods og på Selfridges!
Ligger bilder i bloggen min! :)

Tomtenissan sa...

Nu blir jag avundsjuk...jag vill också åka till London vid juletid. Får absolut bli någon gång...

Tomtemor sa...

Tack Stockholmsjul! Måste kolla upp om det finns en julmarknad helgen vi är där.

Jättefina bilder Thing! Längtar ännu mer nu!

Lina sa...

Hej!
Jag och min man var i London kring lucia för 2 år sedan och det var helt underbart, precis som jag hade föreställt mig att det skulle vara. Jag vet inte om det är något dom har varje år, men då vi var där hade dom gjort ett winter-wonderland i Hyde Park, jättemysigt var det. Vi åkte skridskor, åt kanderade äpplen och strosade runt.
Här är en länk som jag hittade http://www.hydeparkwinterwonderland.com/
Hoppas du får en lika mysig resa som vi hade, med massa shopping ;)

Jenny sa...

Ska också till London i november, i början. Ska leta juliga handdukar till badrummet som jag enligt uppgift ska kunna hitta där. Här hemma hittar man ju bara kökshanddukar :(
Men jag ska också mest njuta av julskyltning, köpa någon ny grej till julgranen och leta lite julklappar! Har varit i London samma tid förr och det är underbart!

Ellen sa...

Jag ska också till London i November. Över första advent faktiskt! Om du är där innan mig får du gärna göra en liten "julguide" haha!
Jag hoppas på en mycket mcisg och julig resa :)

Tina´s Jul sa...

Jag blir också avis :-) vi har funderat på att åka till London under december i flera år men tyvärr har det inte blivit av än.

Ha en fantastisk resa och njut av allt juligt!!!