lördag 4 september 2010

Höst...

Även om vädret i Skåne säger sensommar så är det september månad och därmed höst. På kvällarna är det i och för sig kallt och därför även höstmysigt hemma hos tomtemor. Vi tänder ljus på kvällarna, dricker varma drycker och jag smygplanerar julen. Det kliar i fingrarna och jag känner för att julblogga igen.

Jag har hittat en massa julfilmer som jag ännu inte har sett. De ska jag spara till mörka kvällar före advent när jag är som mest sugen på att plocka fram julen. Då tycker jag att det är mysigt att drömma sig bort bland julmiljöer på film eftersom det då fortfarande är lite för tidigt för att plocka fram julpyntet hemma. Förövrigt är jag överlycklig att första advent återigen är i november istället för i december! Så julen kommer lite tidigare i år. Endast 12 veckor kvar till första advent!

5 kommentarer:

Lalolandet sa...

JAg håller med dig. ÄLskar att drömma mig bort till julfilmer =)

Tomtenissan sa...

12 veckor känns inte så lång tid faktiskt...Jippi!!

Anonym sa...

Åh härligt att du redan börjat julblogga ;-)
Det kliar som attan i mina fingrar så jag blir tokig. Jag missade praktiskt taget förra julen. Flyttade in i en ny lgh den 19:e december och fick aldrig upp nåt julpynt.
Vilket jag ska ta igen med råge detta år. Kommer dessutom vara höggravid och ledig hela december så det känns underbart att kunna gå runt och pyssla i lugn och ro!

Amanda sa...

Ja nu när det börjar bli mörkt ute får man julkänslor i hela kroppen! Ska beställa hem lite julfilmer här i veckan då dom är på rea just nu :)

Tomtemor sa...

Lalo: Ja det är det bästa!

Tomtenissan: Nej jag tycker inte det heller. Blev lite chockad själv när jag räknade ut det =)

Anonym: Så mysigt! Jag kan tänka mig att julen blir ännu mysigare med en bebbe i magen!

Amanda: Var ska du beställa ifrån? Jag är själv sugen på att uppdatera min julfilmssamling =)