måndag 25 oktober 2010

Gott gotti gott gott

Min abslouta favorit bland företagens "christmas-editions" är Ballerina Pepparkaka. Om ni inte köpte den förra året så måste ni testa i år. Den är så god så god så. Den finns ute i handlen nu men jag har inte sett den än. Hoppas att den dyker upp snart. Jag kommer förmodligen att åka ikväll efter att jag har slutat jobba och bunkra. De slutar säljas vid årsskiftet och jag har för mig at de tog slut snabbt förra året. En annan favorit är glassen Sandwich och deras julutgåva Lussebulle. Den är också ljuvlig! Förra året hittade jag bara Sandwich Pepparkaka men den har ingen chans mot Lussebulle. Hoppas, hoppas att den finns i år. En tredje favorit är Pågens Gifflar Saffran mmmmmmmmmmm, dom är underbara med en kopp kaffe till. Nä nu får jag sluta... Det är inte meningen att hetsa till köp men det är så gott med onyttigheterna ovan!


9 kommentarer:

Lina sa...

Har inte testat någon av dessa godsaker, men tyckte väldigt mycket om Marabous Vinter Vit :) Funderar dock på att testa Ballerina Pepparkaka, men annars håller jag mig till Annas pepparkakor tills det är dags för de egna ! :D

Elin - Julbloggen sa...

Ballerina pepparkaka är gudomliga!! Jag har redan köpt på mig några :D

Tina´s Jul sa...

Tack för tipsen! Glassen låter spännande, hoppas jag hittar den.

Therese sa...

Har heller inte testat någon av dem. Ballerinan är jag tyvärr allergisk mot :(

CrimsonAnna sa...

För sent :). Åt dem igår. Bra alternativ om man tycker att det är för tidigt för vanlig pepparkaka.

Victorias Julblogg sa...

Vad roligt att det finns fler än jag som älskar julen. Tyvärr är det så att det finns alldeles för mycket gott att äta i juletid.

Anna sa...

Jag mailade GBs konsumentkontakt om Sandwich Lussebulle, men fick till svar att den inte skulle komma till butik i år... Väldigt synd

Sanna sa...

Jag såg Ballerinan i tisdags. Frågade då min man om vi provade dem förra året och då sa han att vi köpte bara en paket så förmodligen var det ingen hit hos oss.
De andra har jag dock inte provat men vill så ska hålla ögonen öppna efter dem.
Härligt blogg du har!

Tess sa...

Jag läste nånstans att sandwich lussebulle inte funnits sen 2006, men det är tur att de har kvar sandwich pepparkaka iaf!
Och ballerina pepparkaka är ju underbar! Sitter faktiskt och käkar ett nu! :D