lördag 22 oktober 2011

Har ni börjat köpa julklappar?

Jaha, fem veckor kvar till första advent imorgon och fortfarande inte ens en enda julklapp inköpt. Jag kommer inte på något bra! På måndag måste jag ut och titta lite i affärer. Jag tror att jag vet vad jag ska köpa till morbrors sambo och till min mamma. Till de andra har jag ingen aning. Hur går det för er andra?

19 kommentarer:

Emma - 24 december sa...

Jag har köpt två julklappar hittills, båda till min sambo. Ska ut nästa vecka och införskaffa några fler. Jag har även bästämt vad jag ska köpa till svärmor, syskon och farmor... men längre än så har jag inte hunnit =) som tur är de två månader kvar hihi

Mina Högtider sa...

Jag har köpt julklapparna till alla mina vänners barn redan.. familjen kvar.. har en tanke vad det ska bli.. men måste bara köpa det med :)

Jul i Laloland sa...

Ja, jag har köpt några stycken. Men ett av det fina med julklappar är ju att köpa dem när affärerna är pyntade tycker jag. Dock är det skönt att slippa trängas, så jag beställer en hel del på nätet också - praktiskt och enkelt!
jag började på mina listor igår, så nu kan jag nog sätta fart så fort lönen kommit ;)

Sanna Laake sa...

Jag har köpte en julklapp än så länge, en bok, "101 ölsorter du måste prova" eller nåt hette den. Sen har jag även kommit på lite andra som jag dock inte har köpt ännu som touchscreen-vantar och lite hästgrejer. Funderar på en blåsapa som finns på coolstuff men jag vet inte, det kanske bara är skräp för den var rätt billig.

Tomtenissans Jul sa...

Jag har köpt 3 st, alla till kompisens dotter men det är skönt att vara igång.

Amandas jul sa...

Jag åker till Stockholm i november och tänkte köpa alla då :)

Tomtemor sa...

Laloland: Du har så rätt så! Jag ska nog titta lite på nätet jag också :)

Anonym sa...

Japp, jag har köpt två till mammsen min och en till min lillebror. Haha, kunde helt enkelt inte låta bli! Julen är ju så otroligt mysig :)

Eva Helen sa...

Fem uker igjen til advent, ja.. :). Har kommet godt igang med gaver, og det er deilig. Vanligvis er jeg frk. sent ute.
Koser meg med alt av jul som dukker opp i butikkvinduene.. Koselig!

Anonym sa...

Inga inköpa än men alla planerad. såfort affärerna börjar bli pyntade ska jag ut och shoppa. Äntligen är det snart julmys i varje fönster och det lyser varmt från alla ljus.

Christmas Time sa...

Min familj brukar inte ge mig deras önskelistor förens vid första advent! Helt omöjligt att börja tidigt för mig.

Tomtemor sa...

Vad duktiga alla är :)

Linnea sa...

Jag har köpt en del faktiskt, men har fortfarande många kvar! :)

Emmy sa...

4 julklappar inköpta, så några kvar..:P

Thereses jul sa...

Jag har köpt en liten present och börjat planera vad jag ska ge till vem. Den riktiga julshoppingen och letande sparar jag till december.

Victorias Jul sa...

Jag har köpt flera julklappar faktiskt, till de jag inte köpt till vet jag vad jag ska köpa utom till min pappa.

Anonym sa...

Inte en enda julklapp inhandlad...försöker ta mig fram och förbi Lucia som iår har lite sordi över sig- förra Lucia dog min älskade pappa och saknaden är enorm!
Efter det så hoppas jag att julklappsinspirationen tar tag i mig :-) om inte så kan jag ju alltid titta i den här bloggen som gör mig varm och jul-längtande ända in i själen :-)
Tack Tomtemor <3

Jul i Borglunda, Jämtland sa...

Jag har inte heller köpt några julklappar, eller ja jo, jag köpte en cd skiva till min dotter på loppis igår, bara för att jag gillade cdn själv när jag var liten =) En massa julsånger var det!

Annars har jag inte ens funderat på vad jag ska köpa ..

Pernilla sa...

Ja, självklart, började redan i början på november.