söndag 28 augusti 2011

13 veckor kvar till första advent

BLOSSA

Om nio dagar avslöjar Blossa vad årets glöggsmak är! Gå in på deras hemsida och följ nedräkningen. Jag gissar på någon blandning av kardemumma och någon frukt, vad tror ni andra? Nedan ser ni Blossas tidigare årgångsglögg.


2003 Pomerans
2004 Vinteräpple
2005 Hjortron & Armagnac
2006 Lingon & Enbär
2007 Havtorn & Kanel
2008 Blåbär
2009 Clementin
2010 Saffran

7 kommentarer:

Tomtens Dotter sa...

Jag gissar ingefära och apelsin.

Tomtemor sa...

Den var bra! Jag tänkte faktiskt apelsin men så kom jag på att Blossa har de där smala avlånga flaskorna som de säljer i mataffärer och den ena är med smak av apelsin. Det låter faktiskt både gott och juligt med ingefära och apelsin. Du kan ha rätt!

Marie/Underbara Juletid sa...

Hihi, kul att vi är fler som väntar på information om årets smak ;)

Svensk Jul sa...

Jag gissar på Anis och fänkål.

Anonym sa...

Hittade precis din blogg då jag sökte på julpynt... :) Älskar julen.. Har du några bra förslag på vart man köper fint julpynt? Allt ifrån handdukar till ljus. Kommer fortsätta följa dig.. MVH

Tomtemor sa...

Anonym: Jag handlar julpynt lite överallt! På min närmaste ICA eller Coop, Åhlens har mycket fint, loppis, nätet exempel Jotex eller Ellos. Rustas sortiment i år tycker jag om. Lycka till!

Sofie Nordquist sa...

Hej! Jag blev just kär... i din blogg! Jag verkligen älskar julen, men mina nära och kära blir ganska tokiga på mig när jag börjar prata om det så tidigt, men nu kan jag kika in på din blogg när ingen annan ser, perfekt! :D