söndag 14 augusti 2011

Första advent är om 15 veckor!

Ja mina vänner, då var det 15 veckor kvar till första advent! Denna söndag har jag surfat runt på nätet och letat efter julfilmer som jag ännu inte har sett. Det kommer att bli mysigt att titta på en julfilm en kall kväll i november när man har julabstinens. Ni får gärna tipsa mig om bra julfilmer!
Idag hittade jag denna film. Någon som har sett den?

7 kommentarer:

Jul i Laloland sa...

Åh, 15 veckor. Va underbart. Men det kändes himla kort plötsligt HAHAHA.

Jag har inte sett filmen, men såg den på cdon och är lite sugen. Kom på att det i videoaffären borde finnas en "julhylla" för oss julgalna.

Tomtemor sa...

Ja visst gör det och vilken bra idé med en julhylla!

Thing sa...

Ja, jeg elsker denne filmen!
Ser den minst en gang i året! =}

Tomtemor sa...

Ok, då ska jag absolut se den i höst!

HANNA sa...

Kan tänka mig att filmen är jättemysig, men jag såg att Chris Brown har en av rollerna och den karln klarar jag inte av längre sedan det kom fram att han misshandlade Rihanna. Försökte se ett serieavsnitt han var med i för ett tag sen men det gick inte. Usch.

Annars har jag cirkus 573498 julfilmer att hinna med innan julafton. Världens bästa julfilm alla kategorier är ju "The Preacher's Wife" med Whitney Houston och Denzel Washington. Ser den varje år, tradition. VÄRLDENS bästa soundtrack någonsin, sjukt mysig story, åååh allt är så bra! Fruktansvärt underskattad film.

Sen ser jag alltid Kråkguldet (det är ju en miniserie mer än en film kanske, men ändå) med mamma och lillasyster. Jag är 90-talist men älskar ändå denna 60-talsserie, helt underbar!

Eller ja, egentligen kanske det inte är så mycket filmer jag ska hinna se. Det är nog mest gamla julkalendrar. Varje år ser jag Sunes jul och Håll huvet kallt. Nu när jag är arbetslös ska jag nog hinna med att se mina andra favoriter också, dvs Mysteriet på Greveholm, Lassemajas Detektivbyrå, Julens Hjältar, Pelle Svanslös och Ronny & Julia.

Sofia sa...

Ja har sett den filmen, den är verkligen döö bra!
Den ger en sån familje känskla :D

Tomtemor sa...

Jag kunde inte hålla mig, nu har även jag sett den!