måndag 15 augusti 2011

Julkort

Varje år planerar jag att göra mina egna julkort. Pappret finns där och jag tar till och med fram allt. Sätter mig ner för att börja men tröttnar lika fort... Därför blir jag glad när jag hittar halvfärdiga julkort som man bara klistrar ihop. Se nedan för ett exempel från Rusta. Passar mig perfekt!

6 kommentarer:

Decembernatt sa...

Vilka fina kort från Rusta! Håller med dig, halvfärdiga kort går lika bra :) Tyvärr skickar vi väldigt sällan julkort nu mera, det blir nog aldrig.. annars var det när man var liten. Det är så charmigt!

Tomtenissan sa...

Jättesmidigt, kanske vore nåt i år...

ASSA sa...

Det var en god idè ☺

Tomtemor sa...

Jag älskar att skicka och ta emot julkort. Tyvärr så får jag nästan aldrig julkort. Jag förstår att det är både billigare och mer miljövänligt att skicka exempelvis ett sms.

HANNA sa...

De där var faktiskt riktigt fina ju :) Jag och min mamma håller på med scrapbooking så vi gör egna julkort varje år. Igår gjorde jag tre stycken och hann lyssna igenom tre julskivor under tiden. Märks att jag precis tagit studenten och blivit arbetslös och har all tid i världen att sitta och pyssla ;) Hoppas jag fortsätter vara lika duktig så vi kan sälja lite julkort på julmarknaden. Har varit så mysisgt tidigare år.

Tomtemor sa...

Ska in på din blogg Hanna och titta på era julkort :)