måndag 24 oktober 2011

Mys i stan

Hej alla glada! Idag var det mörkt när jag gick upp och mörkret hade redan börjat falla när jag åkte ifrån min arbetsplats. Jag möte upp min man och vi promenerade lite i affärer vilket var jättemysigt. Affärerna har inte börjat julpynta ännu men stämmningen fanns där på något sätt. Det måste ha varit mörkret och kylan. Nu tänkte jag ta tag i att stryka lite, vad har ni andra för er?

12 kommentarer:

Hanneles julparadis sa...

jo, lite mörkare är det.

Emelies Christmas sa...

Hej!
Tänkte bara meddela dig om att jag har länkat dig i ett inlägg på min blogg där jag kommer samla alla julbloggar som jag kan finna.
Saknar du någon julblogg i mitt inlägg så säg gärna till!

Ha det gott så länge!
Kram Emelie

Johanna sa...

Ja, visst blir det juligt när mörkret lägger sig såhär :) Man ser fram emot alla ljus i fönstret!

Marie/Underbara Juletid sa...

Jag tycker det är mysigt med mörkret, varje årstid har sin charm!

Åsa sa...

Älskar verkligen den här tiden! Så mysigt att läsa alla fina julbloggar!

N sa...

Så härligt med en julblogg!

stockholmsjul sa...

Mörkret gör allt mysigare, speciellt när alla ljus börjar komma upp! Dock skulle jag vilja ha lite snö för att lysa upp lite i alla fall. :)

Santa Claus sa...

Vilken fin Julblogg.Jag har själv en Julblogg..nystartad..där jag bland annat delar ut GRATIS Julklappar fram till Julafton 2011.Tycker om att skänka glädje till människor.Ha en God fortsättning på Vintern och God Jul i förskott.www.nogg.se.jultider

Elin sa...

Hej!
Ser att det var en stund sen du bloggade - hoppas allt är väl med dig?
Och visst är det mysigt att promenera runt i vintermörkret och handla i fina affärer? Ännu mysigare nu kanske när alla juleljus kommit fram. Underbart tycker jag :)
Det finns en tävling på min blogg som jag skulle vilja tipsa om - du kan vinna den fina boken "Pernillas jul" skriven av Pernilla Wahlgren. Tävla gärna du också :)
Kram

TinaGustafsson.com sa...

Håller med det är mysigt att gå i affärer när mörkret faller på!

Anonym sa...

Är allt okej med dig? De var ett bra tag sedan du skrev nu.

Anonym sa...

Hm, nu har du inte varit inne på över 2 månader, och även fast jag inte har en aning om vem du är så blir jag riktigt orolig. Är du okej???