fredag 10 oktober 2008

IKEA KALLT 08

Jag var inne på IKEAs hemsida nu precis för att titta efter om de hade fyllt på med julsaker i deras KALLT kollektion. Det var inte mycket men jag hittade några nyheter. Tyvärr fastnade jag inte för mycket denna gång heller. Det enda som jag kan tänka mig köpa är de vackra korten ovan. Det är tjugo stycken kort med kuvert i ett paket. Ett paket kostar 39 kronor. Det fanns i en annan färg och ett annat mönster också men dessa var finast tyckte jag. Tänk er att slå in en julklapp med rött julklappspapper med några enkla snören runt och ett så här fint kort till. Skriv ett litet rim eller en hälsning så blir det mer personligt när ni ger bort klappen!

6 kommentarer:

Magdalena sa...

riktigt fint faktiskt! gillar färgerna. åh, nu längtar man mer och mer till julen!

Tomtemor sa...

Färgerna var det jag fastnade för!

Helen sa...

Jag köpte ett par stora röda hjärtan att hänga i fönstret. Det var det enda jag föll för men jag ska ge det några chanser till. :-)

Tomtemor sa...

Jag har inte varit på IKEA utan enbart tittat på deras hemsida. Hoppas att jag hittar mer när jag är där.

Annette sa...

Jag hittade din julblogg då jag letade efter julfilmer. Gillar den jättemycket. Jag får julkänsla redan :-)

Jag tycker också att mycket av IKEAs Kallt kollektion är ganska fult. Jag hade hoppats köpa adventljusstake bl a där men den var inte alls snygg i verkligheten :-(
Men det finns mycket snygga julsaker på andra ställen.

Kram Annette

Tomtemor sa...

Annette: Tack så jättemycket, så glad jag blir. Så kul att du får julkänslor av min blogg, det är det jag strävar efter!

Jag har själv inte varit på IKEA och sett KALLT kollektionen men jag har förstått att många är besvikna.

Så fina julkuddar du har köpt!

Kram,
Tomtemor