lördag 11 oktober 2008

Redan ute i butik!

GB Glace återkommande julsuccé Sandwich finns redan att köpa ute i butikerna. Vi var och storhandlade på Ica Maxi idag och då såg vi att glassen fanns i frysdisken. Jag var jättesugen men jag bestämde mig för att vänta ett tag till. Det är fortfarande för tidigt för denna glass, glögg och pepparkakor. Jag vill inte tröttna innan juletider och därför njuter jag av längtan istället!

************

Jag har hunnit bläddra igenom Allers Julmagasin men jag fick inga julkänslor direkt. För er som inte har köpt tidningen ännu kan jag rekommendera att ni hoppar över denna tidning och köper Amelia jul eller Drömhus och trädgård istället! De har fortfarande inte kommit ut än men jag hoppas att de är lika bra som tidigare år. Vad tyckte ni som redan har köpt Allers Julmagasin? Den var ingen höjdare direkt... eller har tomtemor fel?

10 kommentarer:

londongirl sa...

Nej du har inte fel. Den var inte så jättekul.
Vi får vänta in de andra.

Jenni sa...

Nej, det var inget kanontidning från Allers i år faktiskt. Men lite kul att bläddra i, var den ändå. :)

Helen sa...

Jag är av en helt annan åsikt, jag blev alldeles julig hela jag och vill sätta igång med julpysslet nu på studs. Men jag hoppas på Amelia Jul också. Jultidningar kan man inte få för många av.

Malin sa...

jag håller med helen, tycker det fanns jättemycket roligt och mysigt pyssel.
måste bara ut och inhandla lite material sen sätter jag igång!

Natalie sa...

Jag tycker den var helt okej, har funnits bättre men också sämre jultidningar, den var faktiskt värd att köpa enligt mej:)

//SoP sa...

Jag har börjat snegla på min "jultidning/magasins-samling" nu!Och börjar kolla att jag har extralampor till alla elsaker som lyser- och julpanelgardiner har jag beställt till hallen.Men skulle säga att jag "samlar på Jul"-köper veckotidningar o månadsmagasins julspecialer o en Del böcker-tycker många av böckerna börjar bli Väldigt enkelriktade o trista med "samma gamla kransar" hela tiden- men jag har ett hyllplan med Jul i bokhyllan.

Julhuset sa...

Jag tyckte den var som förra året, ok.

Tomtemor sa...

Det låter som att det är 50/50. Jag hoppas på Amelia!

djurens sa...

Åh, vad bra att jag fick läsa detta. Har gått och sneglat på just den tidningen ett tag. Men nu vet jag att den inte ska köpas.

Tomtemor sa...

Vänta på Amelia istället!